✆ 916 00 490 ✎ geiranders@gmail.com

Fotonotater

Det jeg ser underveis.

Mannen og maskinen

Jeg har hatt gleden av å arbeide sammen med ROAF (Romerike Avfallsforedling IKS) flere ganger, på oppdrag fra dyktige frender i Dinamo. For litt siden skulle vi fotografere ulike typer avfallsbeholdere til en digital brosjyre, og havnet på dette gatehjørnet. Via denne åpningen i fortauet tømmes en stor avfallstank som befinner seg i kjelleren på et borettslag på Strømmen.

Dette bildet passet kanskje ikke inn i den endelige publikasjonen. Men jeg liker linjene, fargene og kontrastene. Det røde og blå i skiltet som matcher bilen. Og mannen, selvsagt! Stanislaw Paprocha fra Turzyniec i Polen, en av de dyktige sjåførene som kjører for ROAF.

Du kan lese mer om hyggelige Stanislaw i reportasjen jeg fotograferte våren 2017: https://www.roaf.no/wp-content/uploads/2018/01/ROAF-posten_2017-02.pdf

roaf251018-045564.jpg