✆ 916 00 490 ✎ geiranders@gmail.com

Geir Anders Rybakken Ørslien

DINE HISTORIER. 
GODT FORTALT.

Kort om meg selv: Vitebegjærlig journalist som stadig lærer nye ting etter 30 år med dagspresse, magasinproduksjon og nettsider. Driver som frilansjournalist og fotograf, og leverer reportasjer, intervjuer, video og bilder som hjelper organisasjoner og selskaper å fortelle hvem de er og hva de gjør.

Blant kundene: Spoon, Dinamo, McCann, Tine, Mediacom, Skanska, Sporveien, Utdanningsdirektoratet, Norsk Luftambulanse, Escenic, Oslo Economics, LOS, Peppes Pizza, UTE, Terrengsykkel, Gyro og FutureBuilt.

Stikkord om meg: Oppfinnsom idéutvikler. Selvdreven på research og tekstproduksjon. Solid yrkesstolthet. Vant til å arbeide med konseptutvikling både på nett og papir. Har blikk for detaljer. Utpreget optimist, og har derfor mer flaks enn vanlig. Ser på det som bonus, planlegger grundig uansett.

Arbeidet som reporter, reportasjeleder og utgavesjef i Dagbladets kultur- og magasinredaksjon i ni år. Var før det i Stavanger Aftenblad, Vårt Land og Gudbrandsdølen Lillehammer Tilskuer. Har også vært redaktør i bladet Terrengsykkel og senior kommunikasjonsrådgiver i Justisdepartementet.

Trives svært godt med folk. Liker muskeldrevne transportmidler. Oppvokst i Øyer i Gudbrandsdalen på 1970-tallet. Bor nå på Ekebergsletta i Oslo.

Og jobber gjerne for deg.

Epost: geiranders@gmail.com
Mobil: +47 916 00 490
Org.nummer: 991815074

Geir Anders Rybakken Ørslien